Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pokrojoną w plastry karkówkę rozkładam na desce i na każdy plaster sypię: słodką paprykę, ostrą paprykę, pieprz ziołowy, sól czosnkową, curry.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra też do piekarnika
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ apetyczne mięsko... uwielbiam karkówkę z grilla
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna ta marynata
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne jest mięsko wcześniej zamarynowane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna marynata
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Przydatny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super przyprawiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !