Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIEROŻKI Z CUKINIĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
cukinia 2 sztuki
cebula 1 sztuka
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżka
przyprawa uniwersalna 1 łyżka
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: PIEROŻKI Z CUKINIĄ

Kroki postępowania

1
Cukinię umyć, a następnie pokroić w kostkę.
Krok 1 - PIEROŻKI Z CUKINIĄ foto
2
Cukinię podsmażam na oliwie, a następnie doprawiam Vegetą i słodką papryką,
Krok 2 - PIEROŻKI Z CUKINIĄ foto
3
Ciasto francuskie kroję w kwadraty, na każdym kładę łyżeczkę farszu, po czym zlepiam brzegi i piekę w piekarniku nagrzanym do 200C przez 25 minut.
Krok 3 - PIEROŻKI Z CUKINIĄ foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 01.02.2014 14:01
ładnie wyglądają
Dorota59 13.01.2014 12:17
super wersja
Wacław 11.09.2013 11:27
fajny przepis,dla mnie nowość
caralajna 20.08.2013 07:40
fajne :)
Iwusia 09.08.2013 21:48
smakowite danie
Krystyna32 27.02.2013 16:06
polecam, pycha
Katarzyna59 31.12.2012 16:35
smaczne
kasienka23 27.08.2012 20:32
pomysłowo
kasienka23 27.08.2012 20:32
pomysłowo
Pietruszka 19.08.2012 09:17
fajne te pierozki
kate.500 14.07.2012 22:10
pychotka
RenataZ-et 13.06.2012 10:08
super pierożki
RenataZ-et 13.06.2012 10:08
super pierożki
smakowita 01.06.2012 12:34
fajna przekąska!
Anulka75
Anulka75 29.05.2012 16:46
bardzo apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak