Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Łopatkę nacieram sosem sojowym, po czym obsypuję: Vegetą, solą, pieprzem, majerankiem, słodką i ostrą papryką. Następnie wstawiam ją na 12 godzin do lodówki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    palce lizać :) mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    aromatyczna, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale dobre mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo lubie takie miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super mięsko
  • 1
    schowek01
    Opublikowano

    Pietruszka

    Smaczne mięso
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne mięso
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie mięsko jest najsmaczniejsze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    pięknie się prezentuje-smacznie i soczyście
  • 1
    pict5498
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjna propozycja na pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pycha mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super miesko
  • 1
    018
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie przyprawiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !