Sposób przygotowania

Każdy filet przekroić na 4 części, natrzeć solą, pieprzem i koperkiem. Można skropić sokiem z cytryny. Z jajka, mleka i mąki przybotować bardzo gęste ciasto naleśnikowe. Każdy filet maczać w cieście z obu stron i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pychotka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna rybka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczna ryba.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    w takim cieście jeszcze nie próbowałam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !