Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szpinak drobno siekam, a następnie podsmażam go na patelni. Do szpinaku dodaję śmietanę i ser Feta i dokładnie mieszam. Ciasto francuskie kroję w kwadraty, a na każdy z nich nakładam łyżeczkę szpinaku.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka !
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    będę musiała wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    lubię połączenie szpinaku z fetą, pierożki muszą być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !