Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa z korniszonów i rzodkiewki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki 1 pęczek
korniszony 5 szt
cebula czerwona 2 szt
szczypiorek
oliwa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa z korniszonów i rzodkiewki

Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce duże oczka to samo robimy z korniszonami. Cebulę czerwona kroimy drobno. Składniki mieszamy dodajemy oliwę i kilka łyżeczek octu z marynaty korniszonów. doprawiamy sola .dodajemy szczypiorek mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 26.08.2012 18:29
pyszna
Andysz 29.05.2012 10:53
mniammm;))
jolita 28.05.2012 20:38
super
jolita 28.05.2012 20:38
super
novita26 28.05.2012 20:33
mniam mniam
novita26 28.05.2012 20:33
mniam mniam
jolanta19 28.05.2012 18:56
super
mufinka79 28.05.2012 18:27
Kolorowo i smacznie :)
Sandra11 28.05.2012 17:09
super
Betka 28.05.2012 11:32
rewelacja;)
iwa643 28.05.2012 08:40
Piolecam do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak