Sposób przygotowania

twaróg zemleć, mąkę przesiać na stolnicę, posiekać z masłem+ser+jajko (żóltko) zagnieść szybko ciasto, jak na pierogi, schłodzić w lodówce. wywałkować na grubość 1-1,5 cm. wykrawać trójkąty na środek nakładać marmoladę, zwijać od podstawy ciasto, układać na blaszce wysmarowanej tłuszczem rogale posmarować białkiem piec w 180-220 st

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ktoś wstawia po dwie sztuki identycznych zdjęć i to do różnych przepisów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !