Sposób przygotowania

Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce duze oczka. Cebule obieramy i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek siekamy. Korniszony ścieramy na tarce duże oczka. Składniki mieszamy z sobą. Dodajemy sól,oliwę pieprz i kilka łyżeczek zalewy z korniszonów. Mieszamy i chłodzimy

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne danie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    A_gucha

    robiłąm w niedzielę do obiadu, rodzina byłą zachwycona
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna surówka obiadowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !