Sposób przygotowania

Bułkę rozcinamy na pół. Na jedną połówkę kładziemy plasterek salami i plasterek sera zółtego na druga połówkę tak samo . Otwarta bułkę zapiekamy w piekarniku . Gdy ser się roztopi ,wyciągamy z piekarnika. Smarujemy majonezem ,dodajemy listek sałaty klika plasterków ogórka i rzodkiewki . Bułkę zamykamy podajemy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ooo fajny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    też robiłam są świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !