Sposób przygotowania

Cebulę obrać, drobno posiekać.
Słoninę pokroić w kostkę, częściowo stopić.
Wątróbkę umyć,zalać mlekiem, odstawić do lodówki na godzinę.
Przekroić większe kawałki na pół.
Do stopionej słoniny dodać cebulę i wątróbkę, usmażyć, skropić winem, poddusić.
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Wątróbkę polać keczupem, posypać solą i pieprzem.
Wierzch posypać startym serem.
Zapiec

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny przepis, warty wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !