Sposób przygotowania

Uwaga, nie ma miejsca na zamienniki. Sałata rzymska jest grubsza i bardziej jędrna niż sałata masłowa, pomidorki muszą być bardzo dojrzałe a oliwa dobrej jakości.

Sałatę tniemy plastikowymi nożycami w paski, pomidorki kroimy w grubszą kostkę, cebulę drobno siekamy. Wrzucamy do salaterki, posypujemy kiełkami. solimy, pieprzymy, skrapiamy oliwą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • -3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pomidory na zdjęciu wcale nie wyglądają na bardzo dojrzałe no ale o takie teraz niestety trudno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny przepis, warty wypróbowania:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    moja ulubiona:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !