Sposób przygotowania

Buraki upiec w piekarniku (około 30 minut) lub w folii na grillu. Obrać ze skórki, pokroić w plastry, lub w kostkę. Czosnek bardzo drobno posiekać, lub przecisnąć przez praskę. Wymieszać ocet winny z oliwą , solą. pieprzem i łyżeczką cukru. Przełożyć buraczki do marynaty i odstawić na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Musze spróbować upiec buraki...ja zawsze gotuję...ciekawe czy 30 minut wystarczy?
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !