Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHIŃSKA NIBYZUPA Z PATELNI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mieszanka warzyw chińskich 1 opakowanie
sos sojowy 5 łyżek
bulion drobiowy 500 ml
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: CHIŃSKA NIBYZUPA Z PATELNI

Kroki postępowania

1
Mieszankę chińską podsmażyć na patelni, a następnie zalać bulionem.
Krok 1 - CHIŃSKA  NIBYZUPA Z PATELNI foto
2
Do warzyw dodać słodką paprykę, sól oraz sos sojowy i podsmażać, aż do zagęszczenia sosu.
Krok 2 - CHIŃSKA  NIBYZUPA Z PATELNI foto
3
Gotową zupę przyprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Krok 3 - CHIŃSKA  NIBYZUPA Z PATELNI foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 02.03.2014 17:48
super zupa
caralajna 04.02.2014 17:36
lubię takie szybkie warzywa na ciepło
jordi 26.09.2013 06:36
ciekawa potrawa
IwonaDD 06.08.2013 19:20
ciekawa zupka
Krystyna32 14.02.2013 10:17
fajne
Grazyna0211 27.11.2012 14:39
pomysłowe danie
Katarzyna59 18.11.2012 10:03
super
sara1 30.10.2012 08:55
fajny pomysł
kate.500 21.09.2012 15:48
pycha
Ewelina47 30.08.2012 15:04
ja bardzo chętnie zjem taką zupę
Marta1986 27.08.2012 10:37
super
RenataZ-et 18.08.2012 07:59
Dobre
Ada-Gaba 14.07.2012 15:23
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak