Sposób przygotowania

Kalafior i brokuły podzielone na różyczki, fasolę oraz pokrojone w kostkę ziemniaki zalewam bulionem i gotuję 15 minut. Kalafiora wybieram z garnka, rozdrabniam za pomocą blendera i ponownie umieszczam w zupie.
Następnie dodaję groszek i gotuję przez kolejne 10 minut.
Zupę doprawiam do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawa zupka i zapewne bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    w składnikach zabrakło brokułów ;) zazwyczaj dodaję około 500 gram
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawe zestawiienie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie zapowiada sie ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna i pożywna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawa zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    ciekawe połączenie składników
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna jest taka zupa
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajne połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !