Sposób przygotowania

Na roztopionym maśle podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i por.
Następnie oprószyć je mąką i zalać bulionem, po czym gotować przez 8 minut.
Do zupy dodać serek topiony i mieszać, aż się roztopi. Zupę doprawić do smaku solą i pieprzem. Na koniec dodać grzanki przygotowane z pokrojonego w kostkę pieczywa tostowego i podsmażonego na maśle.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    już wiem co dziś zrobię na obiad
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    chetnie wyprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się przepis na tą zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zupy bardzo lubię,porową też ze smakiem bym zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !