Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pierś z kurczaka kroimy w niewielką kostkę, mieszamy z olejem i przyprawą do kurczaka. Odstawiamy na pół godziny, a następni podsmażamy, aż mięso zarumieni się z każdej strony.
Cebulę kroimy w drobną kostkę, a oliwki w plasterki


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    szkoda, że nie wiedziałam o nich wcześniej :) zrobiłyby furorę na imprezach :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Błyskawicznie znikają ze stołu- to prawda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    wyglądają bajecznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    wyglądają bajecznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    na francuskim fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !