Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab 20 plastry
musztarda do posmarowania
pieczarki 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
ser 3 plastry
olej do smazenia

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy II

Kroki postępowania

1
schab płuczemy, kroimy w plastry.
Krok 1 - zrazy II foto
2
Smarujemy delikatnie musztardą, w miejsce położenia na schab ser.
Krok 2 - zrazy II foto
3
wykłądamy obrane, pokrojone, poduszone i przyprawione pieczarki.
Krok 3 - zrazy II foto
4
Zwijamy , spinamy wykałaczką. smażymy z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony.
Krok 4 - zrazy II foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 06.03.2013 20:36
super, tez uwielbiam
ziutula
ziutula 27.05.2012 17:02
lubie zrazy w każdej wersji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak