Sposób przygotowania

Mleko lekko podgrzać, rozpuścić w nim drożdże i cukier, dodać resztę składników (rozpuszczoną margarynę)zamiesić ciasto, dać do lodówki na jedną godzinę, wyrobić pączki dając w środek konfiturę z płatków róży, odczekać aż urosną , smażyć na gorącym oleju z obu stron, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z różą najlepiej lubię , przyznam się jednak ,że robię na żółtkach , ciekawe jak smakują na całych jajach....? wyglądają smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    oj mam ochotke :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pączki z różą są najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !