Sposób przygotowania

Wykonanie ciasta:
Margarynę zagnieść z cukrem pudrem i mąką, dodać resztę składników, zamiesić, dać na godzinę do lodówki. Następnie ułożyć w foremkach ciasto i piec babeczki.

Wykonanie masy:
Białka ubić na sztywno, utrwalić cukrem, ubijać, dać nad parę, ubijać aż masa stanie się szklista, na koniec, dodać galaretkę rozpuszczoną w wodzie i syropie. Letnie wlać do białek i wymieszać. Nałożyć masę do szprycy i wyciskać do babeczek, na koniec posypać kolorowymi cukiereczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie smaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyglądają obłędnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    moje klimaty :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajne te babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bajeczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Ależ to musi być pyszne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Jak z cukierni idealnie wyglądają !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !