Sposób przygotowania

Sałatę porwać na kawałki a warzywa i ser pokroić w kostkę( cebulę w piórka). Wszystko skrapiamy octem balsamicznym. Musztardę dijon mieszamy z oliwą z oliwek,doprawiamy do smaku i polewamy sałatkę. Mieszamy kilka minut przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    bardzo smacznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie smaki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    zapowiada się pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ładnie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    małosolne lubie w sałatkach...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm fajna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !