Sposób przygotowania

Paprykę przekrajam wzdłuż i usuwam nasiona. Płatki migdałów prażę na patelni. Ogórki konserwowe kroję w kostkę.
Jogurt naturalny łączę z majonezem, musztardą, posiekaną natką pietruszki i doprawiam do smaku solą. Następnie dodaję ogórki i wypełniam powstałym farszem połówki papryki.
Wypełnione papryki posypuję płatkami migdałów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki,pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !