Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać. Jeśli chcemy to pastę możemy urozmaicić dodajęc pokrojona w drobną kostkę wędlinę lub posiekana zieleninę (koperek, szczypiorek, pietruszka). Możemy też dodać jedno i drugie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Uwielbiam wszelakiego rodzaju pasty, jajeczna - rewelacja, jeszcze tylko trochę szczypiorku i bajka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jest bardzo smaczna polecam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubię takie pasty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !