Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot rabarbarowo- jabłkowy z syropem z bzu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 3 łodygi
jabłka 2 szt
cukier 3 łyzki
syrop z kwiatów czarnego bzu 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot rabarbarowo- jabłkowy z syropem z bzu

Do wody wrzucamy pokrojone jabłka i rabarbar oraz cukier i gotujemy ok. 15 min. Dodajemy syrop, studzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 03.07.2012 20:20
wspaniały kompocik szczególnie schłodzony.
marzenciak1985 14.06.2012 06:49
mniam
pacpaw 30.05.2012 20:50
już zaglądam
Grażyna13 29.05.2012 19:05
Jest na moim blogu : http://www.grazynagotuje.pl/?p=658
pacpaw 29.05.2012 18:34
masz gdzieś przepis na ten syrop może?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak