Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa kapuścianka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 1 sztuka
ser żółty 30 dag
rosół 3 szklanki
masło 1 sztuka
sól, pieprz do smaku
chleb 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa kapuścianka

kapustę pokroić i ugotować osączyć i drobno posiekać obrumienić na maśle w formie ułożyć kromki chleba i położyć na nie kapustę przykryć plastrami chleba i zwilżyć rosołem wstawić do piekarnika na 180 c po czym zapiekać do chwili gdy ser się rozpuści i przyrumieni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 07.07.2012 06:36
bardzo dobra
aga130982 07.07.2012 06:36
bardzo dobra
dianix 16.03.2012 10:51
taka zupke lbie, ale zze z serem.. ciekawe
Juleczka20 27.09.2011 08:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak