Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

Jajka miksujemy z cukerm i cukrem waniliowym na puch, dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i przemielony twaróg. Mieszamy stopniową wlewając mleko. Całość dokładnie mieszamy na jednolitą masę. Smażymy niewielkie placuszki na rozgrzanym tłuszczu. Racuchy smażymy z obu stron na złoty kolor.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pysznie wyglądają
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam mniam
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mi jak słodkie, z serem, czy np ziemniaczane z cebula przy smażeniu przypalają się :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pietruszka

    Może powinnaś dodać odrobinę mąki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale puszyste, smakowite!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !