Sposób przygotowania

Do osolonej wrzącej wody dodać groszek, a następnie koperek i gotować przez 15 minut.
Masło stopić w rondlu, po czym dodać żółtko, wyciśnięty z cytryny sok, pieprz i sól i mieszać aż powstanie sos.
Ugotowany groszek ułożyć na talerzu, dodać posiekany koperek z wywaru, po czym polać powstałym sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    proste a ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smacznie się zapowiada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !