Sposób przygotowania

Dynię, jabłko, cebulę i ziemniaka pokroić w kostkę.
W rondlu podsmażyć na oleju cebulę, a następnie dodać dynię, jabłko i ziemniaka. Następnie dodać sparzone i obrane ze skórki pomidory i bulion gotować przez 30 minut.
Zupę rozdrobnić za pomocą blendera, dodać śmietanę, doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Na koniec dodać kukurydzę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    takiej mieszanki nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiej nie gotowałam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawa zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Danka

    takiego połączenia nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takiej zupki nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !