Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Następnie obrać je i przekroić wzdłuż, po czym wyjąć żółtka.
Jajko przykryć plastrem szynki, po czym zrobić zagłębienie w otworze po żółtku.
Żółtka połączyć z drobno posiekaną natką pietruszki oraz papryką. Powstały farsz przyprawić solą i pieprzem, po czym dodać majonez i dokładnie wymieszać.
Farsz umieścić w wydrążonych jajkach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super przekąska
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo lubię jaja z takim nadzieniem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !