Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, po czym gotować w osolonym wrzątku przez 8 minut. Następnie odcedzoną kapustę polać sokiem wyciśniętym z cytryny.
Do kapusty dodać oliwki oraz pokrojone w kostkę jabłko i cebulę, a także drobno posiekane orzechy.
Do kapusty dodać oliwę, sól, cukier oraz pieprz, a następnie dokładnie wymieszać i schłodzić w lodówce przez 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super surówka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne połączenie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    surówki to ja lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    brzmi świetnie ,nie robiłam jej z oliwkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !