Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ryż zmielić w młynku do kawy. Zalać maślanką i najlepiej odstawić na całą noc w celu fermentacji. Nie jest to jednak niezbędne, tak się tylko robi w Azji..



Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    super dla alergików :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie coś nowego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Szukałam fajnego przepisu na wykorzystanie rabarbaru i jest :) na pewno wypróbuję ciasteczka!
  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Przepyszne ciasteczka. Idealne na deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite ciasteczka
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie i ten mielony ryz pierwszy raz słyszę .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny pomysl!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jak dla mnie to coś nowego ale bardzo mi się podoba pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis,warto zrobić by sprawdzić smak.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny pomysł na dietetyczne ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smaczne połączenie smaków, podobają mi się Twoje ciasteczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo lubię ciastka z ryżu:) Latem zrobię je w ten sposób:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    inspirujące,ale trzeba poczekać na rabarbar
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepsze domowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Genialne !! Dodaje do księgi, smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    lara

    bardzo ciekawe!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Takie ciasteczka są na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    mam podobny przepis (z jakiejś starej książki o kuchniach wschodu) ale z ryżu nieoczyszczanego (brązowego) - wychodzą bardzo sycące babeczki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !