Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i podsmażyc na połowie masła.Zdjąć z ognia.Ziemniaki pokroic w plasterki i wkładać warstwami ziemniaki i cebulę do zaroodpornego naczynia.ostatnia warstwa powinna być z ziemniaków.Z parmezanu,piwa,śmeitany i przypraw zrobić sos.Zalać zapiekankę i piec ok 2 godz w 220 stopniach.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    Zapomniałam dodać,ze drugą połowę masła dajemy w wiórkach na sos przed zapieczeniem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    musze wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    zapowiada sie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się;)0
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajna , nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !