Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodawać po 1 żółtku oraz mąki zmieszane z proszkiem. Piec ok. 50 min w temp. 175st.

MASA:
1/2 lkremówki,
2 łyżki cukru pudru,
2 Śmietan - fixy,
2 "Princessy XXL" kokosowe,
puszka ananasów.

Zimny biszkopt przekroić na 3 krążki. Batony drobno pokroić. Ananasy osączyć pokroić w kosteczkę. Śmietanę ubić z pudrem, dodać fixy. Dodać batony, stopniowo dodawać ananasy, delikatnie wymieszać. Kremem przełożyć krążki ciasta, posmarować boki.

DODATKOWO:
polewa czekoladowa,
biała czekolada,
4 łyżki mleka.

Wierzch ciasta polać polewą. Czekoladę z mlekiem rozpuścić. Zrobić esy-floresy na ciemnej polewie. Dobrze schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    rewelacyjny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Takie deser jest przepyszny! :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    już czuje jego smak ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !