Sposób przygotowania

Wykonanie nutek:
Cukier wsypać do małego garnka, podgrzewać aż się rozpuści i zrobi się brązowy - łyżeczką wylać na pergaminie nutki, odstawić do zastygnięcia.

Do miseczki wlać mleko skondensowane dodać kakao , cukier puder i rozpuszczoną kawę w 2 łyżkach gorącej wody, dokładnie wymieszać, wlać do kielichów. Ubić śnieżkę na mleku, szprycą nałożyć do kielichów i udekorować startą czekoladą. Na słomkach zawiesić nutki , schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pięknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    prezentuje się wspaniale
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszniutki koktajl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    + odrobina rumu, wspaniały na deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !