Sposób przygotowania

Z podanych składników ugotować budyń, wystudzić, utrzeć margarynę Kasię do białości, dodawać po łyżce budyniu, ucierać, na koniec dodać olejek i spirytus. Na biszkopt rozsmarować dżem, następnie dać masę, ozdobic porzeczkami i zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    jak morze :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bajecznie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    Pyszny deserek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !