Sposób przygotowania

Zółtka ubijamy do białości z 2 łyżkami cukru,dodajemy mąkę ziemniaczną oraz utartą skórkę cyrynową.Ubijamy pianę z białek i łyżki cukru.Mieszamy obie masy i dodajemy łyżkę soku cytrynowego.Formę żaroodporną smarujemy masłem,posypujemy cukrem,wlewamy masę i pieczemy w 200 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zawsze się boję, ze suflet opadnie ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    uwielbiam to:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    nigdy nie robiłam, z pewnością kiedyś ten przepis wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !