Sposób przygotowania

Białka ubić, utrwalić cukrem, dodać żółtka, ubijać, dodać resztę składników oraz margarynę Kasie rozpuszczoną i wystudzoną, wymieszać, wlać do kwadratowej tortownicy i piec.Galaretkę rozpuścić w 1, 5 szklanki wody, śmietanę ubić, połączyć z zimną galaretką, wylać na biszkopt.Galaretkę rozpuścić w 3,5 szklanki wody, na zastygniętej piance ułożyć owoce w dowolny sposób, zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne ciasto - super kolorystycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    chętnie bym tak pofantazjowała;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    śliczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !