Sposób przygotowania

Brzoskwinię sparzyć gorącą wodą, a następnie zdjąć skórkę, wyjąć pestkę i pokroić w kostkę.
Brzoskwinię rozdrobnić za pomocą blendera, a następnie połączyć z musztardą i wyciśniętym z cytryny sokiem.
Do dipu dodać drobno posiekany koperek i sól, po czym dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawe polaczenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    chyba zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    do czego go podajesz?
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    osobiście lubię z pieczonym schabem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !