Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DIP BRZOSKWINIOWY

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinia 2 sztuki
cytryna 1/2 sztuki
koperek 1 pęczek
musztarda 2 łyżki
sól 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: DIP BRZOSKWINIOWY

Brzoskwinię sparzyć gorącą wodą, a następnie zdjąć skórkę, wyjąć pestkę i pokroić w kostkę.
Brzoskwinię rozdrobnić za pomocą blendera, a następnie połączyć z musztardą i wyciśniętym z cytryny sokiem.
Do dipu dodać drobno posiekany koperek i sól, po czym dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 21.12.2013 23:45
świetny przepis
Łukasz15 05.10.2013 08:20
Bardzo dobry
Krystyna32 02.05.2013 12:36
bardzo smaczny
olkaaa 14.01.2013 09:41
osobiście lubię z pieczonym schabem
ben-ka 13.01.2013 21:55
do czego go podajesz?
IKrakowianka 24.11.2012 17:46
bardzo dobry
RenataZ-et 04.10.2012 19:42
świetny przepis
kate.500 11.09.2012 10:13
ekstra
zuzanna_z 03.07.2012 12:59
chyba zrobię
fictor123 19.06.2012 13:52
fajny
Dorian 19.06.2012 11:48
ciekawe polaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak