Sposób przygotowania

Paprykę i cebulę drobno posiekać, a oliwki pokroić w plasterki, następnie dodać twaróg.
Składniki dokładnie wymieszać, dodać słodką paprykę, sól i pieprz.
W łodygi selera nakładać nadzienie, a następnie wstawić do lodówki na 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    uwielbiam seler ale nigdy nie mam pomysłu no to, co mozna z nim zrobić- mam tylko dwa sprawdzone warianty, ale Twój przepis zawiera też inne moje ulubione smaki więc przy okazji z chęcią spróbuję coś z tego zrobic ;)
  • -6
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    młody seler nie ma zbyt grubych łodyg więc nie bardzo jest jak je faszerować - starsze za to są łykowate
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajna przekaska
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe. ciekawy jestem tego smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis,szkoda ,że bez zdjęcia.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy takich nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    chyba warto tak zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !