Sposób przygotowania

Polędwiczkę kroimy w dwucentymetrowe kawałki i przyprawiamy solą, pieprzem ziołowym, majerankiem, posiekanym czosnkiem, ostrą papryką i odstawiamy na 2 godz. w chłodne miejsce.Cebulę i ogórka kroimy w plastry, mieszamy z tymiankiem. Paprykę kroimy w kostkę. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy na zmianę mięso z cebulą i warzywami. Szaszłyki pieczemy na oleju na rumiano lub pieczemy na grillu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !