Sposób przygotowania

Cebulę drobno siekamy,miażdżymy czosnek, dolewamy oliwę i sos sojowy i mieszamy. Kiełbasę nakłuwamy widelcem i zalewamy sosem, wstawiamy na noc do lodówki. Po wyjęciu z zalewy pieczemy w piekarniku w 170 stopniach lub na grillu.
Pyszna również na zimno!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    na kolacje jak znalazł !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    znakomita taka kiełbaska
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    mniam, mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !