Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIAŁA KIEŁBASA PIECZONA

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała surowa kiełbasa 1 kg
cebula 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
sos sojowy 60 ml
oliwa 125 ml
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: BIAŁA KIEŁBASA PIECZONA

Cebulę drobno siekamy,miażdżymy czosnek, dolewamy oliwę i sos sojowy i mieszamy. Kiełbasę nakłuwamy widelcem i zalewamy sosem, wstawiamy na noc do lodówki. Po wyjęciu z zalewy pieczemy w piekarniku w 170 stopniach lub na grillu.
Pyszna również na zimno!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 08.02.2013 12:52
mmniam
Dorian 03.11.2012 20:54
super
fictor123 10.07.2012 09:29
pyszna
Andzia1977
Andzia1977 09.07.2012 23:23
mniam, mniam
Katarzyna59 04.06.2012 11:53
super
Dorota59 31.05.2012 19:38
znakomita taka kiełbaska
andrew1 26.05.2012 19:13
na kolacje jak znalazł !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak