Sposób przygotowania

Pokroić mięso w płaty. Rozbić, posolić i popieprzyć. Następnie posmarować musztardą. Boczek pokroić w kostkę,wysmażyć na chrupko,ostudzić. Bułki pokroić w kostkę i zalać mlekiem.Następnie dodać jajko i żółtko oraz boczek. Dołożyć natkę przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Farsz rozsmarować na mięsie , zwinąć roladę,związać. Posmarować olejem i piec około 60 minut w 200 stopniach. Następnie dodać pokrojone warzywa,podlać winem i dusić jeszcze 20 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    syty obiad !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    dawno nie robiłam a uwielbiam roladki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !