Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka należy umyć, wysuszyć, oczyścić przeciąć wzdłuż bo inaczej będą roladki za grube. Ja jeszcze piersi rozbiłam tłuczkiem, aby były cieńsze. Chorizzo pokroiłam na plasterki i usmażyłam z każdej strony, bo według mnie wtedy lepiej smakuje. Każdą pierś posoliłam i popieprzyłam. Na pierś układałam ser żółty, 2 plasterki chorizzo i pomidora suszonego. Zawinęłam kurczaka w roladkę obtoczyłam w jaku i bułce i smażyłam na rozgrzanej oliwie.


Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !