Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę - lekko solimy przed najbijaniem. Umyta i wydrążona paprykę kroimy w kwadraciki, cienkie ogórki konserwowe (korniszony), kroimy w dłuże kawałki, cebule w grube cząstki, tak aby dobrze bylo nabijać. Szynkę oraz boczek w wieksze kawałki. Wszystkie składniki w dowolny sposób nabijamy na długie wykałaczki. Przygotowane szaszłyki posypujemy specjalna przyprawą i grillujemy do czasu az mięso z kurczaka bedzie miękkie

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale bym zjadła takiego szaszłyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    nie robiałam szaszłyków z ogórkami konserwowymi ale cieakawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam szaszłyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ładnie wygladają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    apetyczne te saszłyki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    oby pogoda pozwoliła nam wszystkim na "wcielenie"Twojego kolorowego przepisu w czyn
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    jak tecza wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !