Sposób przygotowania

Mięso umyć, włożyć do garnka i zagotować. Pieczarki obrać i pokroić na kawałki. Włożyć do garnka i zalać 2 litrami wody. Dodać kostkę rosołową oraz kucharek. Marchew oraz seler obrać i pokroić na kawałki. Dodać do zupy. Gotować, aż mięso będzie miękkie. Następnie do zupy dodać garść makaronu nitki i gotować 5 minut. Wlać śmietanę i zagotować. Doprawić zupę do smaku pieprzem oraz maggi. Wymieszać i wlać na talerz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    slinka cieknie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !