Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilliowane pieczarki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 2 łyżki
zioła 1 łyzka
sól do smaku
pieczarki 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grilliowane pieczarki

Oczyszczone kapelusze dużych pieczarek solimy na kilka minut. Potem posypujemy je ulubionymi ziołami i polewamy oliwą, obtaczamy w tym. Po 15030 min kładziemy na patelnię grillową i smażymy po kilka minut z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 27.12.2012 14:12
świetne !
Izabela28 19.08.2012 10:49
zgadzam się, bardzo duża ta pieczarka i na pewno smaczna:)
marzenciak1985 14.06.2012 06:52
mniam
pacpaw 27.05.2012 20:06
niezła pieczara się trafiła. Gratulacje grzybobrania
Grażyna13 26.05.2012 17:45
Wyrosła mi w ogrodzie pod brzozą :)
treonina 26.05.2012 14:56
wow! skąd masz takie duże pieczarki? pierwszy raz takie widzę!
Botwinka 26.05.2012 14:44
uwielbiam grillowane pieczarki
anja3107 26.05.2012 14:16
nie wiedziałam że pieczarki można grillować ;)
Aneta41 26.05.2012 14:05
to chyba pieczara a nie pieczarka:)
wiola333 26.05.2012 13:32
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak