Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1/2 kg
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat 1 szt
koncentrat pomidorowy 1 szt
cebula 1 szt
przyprawa papryka 1 lyzka
olej 5 lyzek

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz

Miesko np. lopatke kroje na niewielkie kawalki i podsmazam na goracym oleju, dodaje cebule w krazki, koncetrat pomidorowy, przyprawe do gulaszu oraz papryke i podlewam litrem wody. Calosc dusi sie na wolnym ogniu ok godziny. Od czasu do czasu mieszam by sie nie przypalilo.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 07.05.2013 11:39
świetny przepis
teresa18 22.03.2013 19:13
najbardziej lubię z kaszą, świetny
m1monika 17.01.2013 15:18
uwielbiam :-)
Anna169Hosz 25.07.2012 08:32
W sam raz na dzisiejszy obiad:)
dorotka0000025 14.06.2012 13:32
dziekuje i polecam przepis
anja3107 26.05.2012 14:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak