Sposób przygotowania

Miesko np. lopatke kroje na niewielkie kawalki i podsmazam na goracym oleju, dodaje cebule w krazki, koncetrat pomidorowy, przyprawe do gulaszu oraz papryke i podlewam litrem wody. Calosc dusi sie na wolnym ogniu ok godziny. Od czasu do czasu mieszam by sie nie przypalilo.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    W sam raz na dzisiejszy obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    najbardziej lubię z kaszą, świetny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !