Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus brzoskwiniowo - miętowy.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 1 puszka
białko 4 sztuki
mięta
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mus brzoskwiniowo - miętowy.

Brzoskwinie odsączamy, miksujemy blenderem na gładką masę razem i kilkoma listkami mięty. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy 1 łyżkę cukru. Dodajemy powoli mus brzoskwiniowy z białkami. Delikatnie mieszamy i podajemy schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek 17.08.2012 15:21
proste i pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak