Sposób przygotowania

Mięso myjemy i kroimy w plastry.
Podsmażamy, dodajemy cebulkę pokrojoną w kostkę i dalej podsmażamy.
Zalewamy wodą, tak aby przykryła mięso, dodajemy pozostałe przyprawy i dusimy do miękkości.
Gdy nasze mięso jest miękkie rozrabiamy mąkę z odrobiną wody i śmietaną i zagęszczamy sos.
Zagotowujemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musze zrobić:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    często to co proste w wykonaniu jest pyszne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    często to co proste w wykonaniu jest pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    szybkie, proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !