Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kaszankę dzielimy na 4 równe kawałki. Kroimy cztery kawałki foli aluminiowej i układamy ją błyszczącą stroną na blat. Obieramy cebulę i przekrawamy na pół (1 polówka na 1 kawałek kaszanki). Cebulę kroimy w półplasterki. Na każdym z kawałków foli układamy kilka plasterków, posypujemy szczyptą soli i układamy na to kaszankę, którą obkładamy dookoła pozostałą cebulą i ponownie doprawiamy solą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prześlicznie to wygląda nie mówiąc o smaku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    kusi smakiem i wyglądem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !